Despre noi

Istoria companiei

Ne-am infiintat in anul 2003 cu scopul furnizarii unor solutii contabile si financiare optime clientilor, astfel incat acestia sa poata adopta decizii strategice pentru dezvoltarea afacerii lor.

Acoperim intreaga gama de servicii de contabilitate, consultanta, audit si servicii conexe si salarizare, fiind membra a principalelor organisme de supraveghere si reglementare profesionala din Romania: CECCaR (Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor autorizati), Camera auditorilor Financiari din Romania (CaFR), Camera Consultantilor Fiscali din Romania (CCF).

Pentru a putea oferi servicii de inalta calitate, noi colaboram cu companii care activeaza in domeniul managementului resurselor umane, cu profesionisti in finante din cadrul Ministerului Finantelor Publice, precum si cu alti consultanti de afaceri.

Cultura companiei

Misiunea noastra: sa fim prima dumneavostra alegere in selectarea nu numai a unui contabil autorizat si/ sau expert auditor dar, de asemenea, a unui partener care va va asista in procesul de luare a deciziilor in afaceri.

Valorile noastre

Transparenta– oglinda unei afaceri sanatoase si de succes!
Angajament – dedicat unui raspuns prompt si direct pentru nevoile clientului nostru!
Atentie– deoarece, in domeniu nostru, detaliile conteaza!
Munca in echipa –provocarile mai mari necesita o echipa mai puternica!

Va invitam sa consultati Brosura noastra

Rapoarte de transparenta

Echipa

Echipa noastra este formata din 25 de profesionisti orientati spre a intelege nevoile clientilor nostri avand cunostintele si experienta necesare pentru oferirea de servicii de calitate.
Ne focusam in a investi permanent in imbunatatirea cunostintelor echipei noastre pentru a putea raspunde tuturor provocarilor aduse de reglementarile contabile si fiscale in continua schimbare.

Cariere

Daca doriti sa lucrati intr-o companie in care omul este in centrul atentiei, un mediu in care sunt oferite oportunitati, sunt dobandite noi abilitati si excelenta este rasplatita, Especial Audit este locul potrivit.

Certificari

Serviciile oferite de echipa noastra sunt recunoscute la nivel national. Premiile obtinute ca urmare a rezultatelor activitatii noastre sunt o incoronare a eforturilor pe care noi le-am depus pentru a fi parteneri de incredere ai clientilor nostri. transparenta, profesionalismul, pasiunea sunt elemente care ne definesc si care ne ajuta sa fim intotdeauna alaturi de clientii nostri.

ceccar

Corpul Expertilor Contabili si Contabilior Autorizati din Romania

caf

Camera Auditorilor Finaciari din Romania

ccf

Camera Consultantilor Fiscali din Romania

Premii

diploma1

Locul IV – topul national de expertiza contabila

cupa

Topul local al membrilor filialei pentru anul 2017

diploma2

Locul II – topul local al societatilor de expertiza contabila

Parteneri

Partenerii cu care noi colaboram sunt parteneri de succes care aduc un plus valoare companiei noastre si ne ajuta sa mentinem un nivel ridicat al serviciilor noastre.