Clienti

screen-shot-2018-12-03-at-07.27.49

Firma pe care o reprezint colaboreaza cu Especial Audit de mai bine de doi ani, atat pe partea de contabilitate, cat si pentru servicii de resurse umane. Pot spune ca de fiecare data am fost placut impresionat de calitatea inalta a serviciilor, dar si de punctualitatea de care au dat dovada angajatii sai.

Aceasta relatie buna de colaborare m-a determinat ca, atunci cand am avut ocazia, sa recomand Especial Audit si altor parteneri de afaceri, fiind convins ca, prin serviciile prestate, aceasta nu va dezamagi ci, dimpotriva, va satisfice chiar si cei mai mari pretentii.

Dincolo de profesionalism, am apreciat faptul ca am gasit la Especial Audit disponibilitate pentru dialog oricand a fost nevoie, precum si persoane joviale, cu care am colaborat cu placere. De fiecare data cand a fost nevoie de solutii punctuale la probleme neprevazute, solutiile gasite au fost de calitate si livrate in cel mai scurt timp.

Radu Pavel

Managing Partner al Societatii de avocatura Pavel, Margarit si Asociatii

bericap

“Especial Audit este partenerul pe care ne bazam de la inceputul activitatii noastre. Flexibilitatea si rapiditatea de a ne oferi solutii sunt cele care o diferentiaza, iar profesionalismul si experienta, imbinate cu expertiza, creeaza tabloul complet.
Consideram ca, pentru companiile straine este important suportul unui partener local, care poate oferi rezolvari rapide si practice, mai ales in ceea ce priveste aspectele fiscale. Fara discutie, Especial Audit este o companie de top, pentru care chiar s-ar merita sa incerci schimbarea. Mai mult, consideram ca pe langa serviciile oferite, Especial Audit reuseste sa vina intotdeauna cu un plus de valoare, prin apropierea reala de problemele clientului, o abordare pe care putini isi mai permit sa o realizeze. In mod deosebit, evolutia pozitiva din ultimii ani creste increderea in randul clientilor si recomanda colaborarea cu firma Especial Audit. Apreciem foarte buna colaborare cu Especial Audit!”

Dana Matei,

Financial Controller

logo-romair-1024×1024

“Especial Audit este mult mai mult decat una din firmele de audit si consultanta de pe piata, este un partener pe care te poti baza, care stie sa raspunda solicitarilor in timp util.Colaborarea noastra in cadrul fondurilor europene necesita flexibilitate si disponibilitate, avand in vedere aspectele neprevazute care pot aparea. Especial Audit ofera atat flexibilitate si disponibilitate, cat si solutii viabile. Recomandam cu caldura serviciile oferite, ca fiind de un inalt nivel profesional.”

Gabriela Crai

HR Manager

new_hart_logo

“Lucram impreuna cu echipa Especial Audit din anul 2008. Este partenerul nostru de incredere, de a carui seriozitate si profesionalism ne-am convins in multe randuri, de-a lungul timpului, motiv pentru care am recomandat Especial Audit tuturor prietenilor care aveau nevoie de servicii de contabilitate sau audit financiar.”

Alexandru Bob

Administrative Director

doina-dobranici-2

“Especial Audit este partenerul nostru din anul 2004. Profesionalismul echipei de specialisti ne-a determinat sa colaboram mai bine de 10 ani. Pentru cei interesati de servicii profesioniste de contabilitate, recomandam cu caldura echipa Especial Audit!”

Crenguta Dobranici

Executor Judecatoresc

logo-green-vista

“Recomandam cu caldura serviciile Especial Audit definite de profesionalism, promptitudine, seriozitate si atitudine proactiva. O echipa de profesionisti!”

Monica Enache

Financial Manager

screen-shot-2018-12-03-at-07.09.46

“Imi exprim aprecierea fata de colaborarea cu firma Especial Audit. Datorita calitatii a serviciilor prestate si a solutiilor oferite, echipa Especial Audit, prin profesionalismul membrilor sai, printr-o comunicare clara , deschisa si prompta, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre. In concluzie, recomand cu caldura compania Especial Audit, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere si apreciez serviciile sale de calitate.”

Mirela Gavra,

Director general

screen-shot-2018-12-03-at-07.23.32

Lucrez împreună cu echipa Especial Audit din anul 2002, de la înființarea firmei. De-a lungul acestor ani, Especial Audit a dovedit că este un partener de încredere, o firmă bine organizată, cu personal calificat, al cărei raport calitate/preț este bun.
Din aceste considerente, recomand Especial Audit tuturor celor care au nevoie de servicii de contabilitate sau audit financiar

Cristian Matei,

Administrator