Informatiile continute in acest site au numai scop informativ general. Informatiile sunt furnizate de Especial audit si in timp ce ne straduim sa pastram informatiile actualizate si corecte, nu facem nicio declaratie sau garantie de niciun fel, expresa sau implicita, cu privire la exhaustivitatea, acuratetea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea cu privire la la site-ul Web sau la informatiile, produsele, serviciile sau graficele aferente continute pe site-ul web pentru orice scop.

In niciun caz nu vom fi raspunzatori pentru nici o pierdere sau dauna, incluzand, fara limitare, pierderi sau daune indirecte sau consecvente sau orice pierdere sau deteriorare care rezulta din pierderea de date sau din profiturile rezultate din sau in legatura cu utilizarea acestui site .

Prin intermediul acestui site puteti sa va conectati la alte site-uri care nu sunt sub controlul Especial audit. Nu avem control asupra naturii, continutului si disponibilitatii acestor site-uri. Includerea oricaror legaturi nu implica neaparat o recomandare sau sustine opiniile exprimate in cadrul acestora.

Se depun toate eforturile pentru a mentine site-ul in functiune fara probleme. Cu toate acestea, Especial audit nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru faptul ca site-ul este temporar indisponibil din cauza problemelor tehnice care nu tin de controlul nostru.